Hospice Zutphen

En daar mag wat tegenover staan, een dag afzien op het zadel, 100/200/400 kilometer zwoegend door weer en wind, voor dag en dauw! Misschien iets waarvan jezelf dacht het nooit te kunnen. En dat ga jij doen!
Doneer zelf een bedrag of laat jezelf sponsoren door vrienden/vriendinnen, familie, kennissen of bedrijven die het waanzinnig vinden dat jij deze uitdaging aangaat.

En omdat iedereen een dierbare kan verliezen hebben wij dit jaar als goed doel het Hospice Zutphen gekozen en hopen we hier veel geld voor op te halen.
www.hospice-zutphen.nl Lees hier een persoonlijk verhaal over het waardevolle werk van het Hospice Zutphen.

Het Hospice Zutphen draait op vele vele vrijwilligers. Wat gebeurt er zoal op een dag in het Hospice. Lees hier een item over 24h Hospice!

Bent u helemaal enthousiast geworden en kunt u zich samen met ons vinden in dit fantastische idee? Wilt u uw steentje bijdragen aan dit onvergetelijke evenement? Aarzel niet en doneer of sponsor de bikkels die de Heavensride 2019 gaan rijden!  

We hebben ervoor gekozen om sponsoring los te zien van de af te leggen kilometer of het al dan niet voltooien van de tocht. Dat is naar ons idee teveel een wedstrijd element, daar waar de aandacht juist moet gaan naar het gezamenlijk doel, het herdenken van naasten, het vieren van het leven en geld inzamelen voor het goede doel.

Wat niet weg neemt dat voor ieder het ultieme persoonlijke en gezamenlijke doel natuurlijk het volbrengen van die 100/200/400 kilometer is!

Logo Hospice Zutphen - Heavensride