Stichting Heavensride

De stichting Heavensride bestaat uit een groepje sportieve fietsfanaten. Altijd op zoek naar een volgende uitdaging om de grenzen te verleggen, en om bovenal met veel gezelligheid fietsend van het leven te genieten!

Enkele persoonlijke verliezen waardoor dit leven opeens niet meer zo vanzelfsprekend bleek zorgden voor het besef dat we moeten leven en genieten in het ‘nu’ en de herinneringen met degene die we liefhebben moeten koesteren!

De kracht die voortvloeide uit het gemis van onze dierbare zorgde voor een gezamenlijk en persoonlijk doel met veel fietskilometers!

Bestuur Stichting Heavensride

 

V.l.n.r. Arjan Mombarg, Ferdy Klein Brinke, Mariëlle Klein Brinke ( secretariaat) en Ben Albers (voorzitter) Reind Krijt (penningmeester) ontbreekt op de foto

 

Waar het allemaal mee begon

Vordense Mariëlle fietst honderden kilometers om haar hartsvriendin Marije te gedenken. Wat ooit begon als een intieme gedenkrit voor haar hartsvriendin Marije Gudde, is uitgegroeid tot een grote fietstocht voor het goede doel. De Vordense Mariëlle Klein Brinke stond in 2015 aan de wieg van HeavensRide. Ze fietste toen op 29 juni – de sterfdag van Marije – samen met haar man Ferdy een kilometertje of 100 ter nagedachtenis aan Marije. Op vrijdag 28 juni rijdt de 36-jarige Vordense samen met enkele andere diehards 400 kilometer: van Vorden naar het Groningse Uithuizermeeden en weer terug. De opbrengst van de tocht gaat naar Hospice Zutphen.

Lees het gehele artikel van Gert Kramer op De Stentor.

 

Share Share Tweet Email