Heavensride 2022

Heavensride 2022 komt eraan

Wat gaaf dat jij zo enthousiast bent geworden over onze Heavensride!
We hopen dat we dit jaar weer een Heavensride kunnen organiseren zoals jullie van ons gewend zijn. Mochten er nog wel coronamaatregelen toegepast moeten worden dan zullen wij dit met jullie, de deelnemers, communiceren.

 • We werken alleen met voorinschrijvingen.
 • Er zijn dit jaar vier verschillende afstanden waar jij je voor kunt inschrijven: 100, 200, 300 of 400 kilometer. De lussen samen vormen op de kaart een klavertje vier.
 • De routes zijn niet gepijld, het bestand wordt t.z.t. via gpx aangeleverd.
 • De starttijden zijn als volgt:
  400km -> 5:00 
  300km -> 5:00
  200km -> 5:00-7:00
  100km -> 5:00-9:00
  E-bike -> 10:00-11:00
 • De ravitaillering die na elke lus om de 100 km is, is ook bij het voetbalpark. 
  De pauzeplek zal ingericht zijn met sportdrank, bananen, reepjes. Zorg zelf uiteraard ook voor voldoende eten en drinken. 
 • Mocht je een tas met spullen in bewaring willen geven dan kan dit bij het voetbalpark, zorg wel dat je tas voorzien is van een label met naam en telefoonnummer.
 • Je kunt tijdens de tocht letterlijk je dierbare overledene met je meedragen, doordat je bij de start van de tocht een sleutelhanger, met ruimte voor een foto van overledene of tekst, bij je kunt dragen. De herinneringsboom zal ergens tijdens de route op een bijzondere plek staan en is er gelegenheid om de sleutelhanger op te hangen en zo op een mooie manier te memoreren. Je zult als dank een engeltje ontvangen die je aan je fietszadel kunt hangen, zodat je letterlijk en figuurlijk met verlichting je tocht kunt hervatten.
 • Je kunt deelnemen aan de tocht als solorijder of als groep. Er worden vooraf geen groepen vanuit de organisatie gevormd.
 • Fiets je met een groep zorg dan dat je je allemaal opgeeft onder dezelfde teamnaam.
 • De sponsorgelden die worden opgehaald zijn dit jaar voor zwembad “In de Dennen” in Vorden.

 

Laatste nieuws Heavensride 2022

Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt.

Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt.

Vorden, 19 april 2023 Lieve allemaal, Dit jaar geen officiële Heavensride....... Ik zal eerlijk zeggen dat het best vreemd voelt om het dit jaar niet te hoeven organiseren, anderzijds geeft het ook wel een beetje rust. Het voelt dubbel, omdat er afgelopen jaar ook...

Lees meer
Heavensride 2022 komt eraan

Heavensride 2022 komt eraan

Vrijdag 24 juni hopen we weer de Heavensride te mogen rijden. We kijken er erg naar uit en de voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Wil je meerijden? Dat kan door je op tijd in te schrijven. Dit kan vanaf 27 februari! Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol =...

Lees meer
Nieuwe aanwinst voor bestuur Heavensride!

Nieuwe aanwinst voor bestuur Heavensride!

Onze eerste bestuursvergadering zit er weer op! Met veel gezelligheid, gedrevenheid en passie zullen wij ons weer gaan inzetten voor een onvergetelijke editie op vrijdag 24 juni 2022! Ontzettend blij zijn wij met het feit dat Reind Krijt ons bestuur zal komen...

Lees meer
Share Share Tweet Email