Vorden, 19 april 2023

Lieve allemaal,

Dit jaar geen officiële Heavensride…….
Ik zal eerlijk zeggen dat het best vreemd voelt om het dit jaar niet te hoeven organiseren, anderzijds geeft het ook wel een beetje rust. Het voelt dubbel, omdat er afgelopen jaar ook dierbare zijn overleden welke het verdienen om voor gefietst te worden, een leegte welke ze achterlaten, maar deze dierbare zullen nooit worden vergeten, net als degene die we al langer moeten missen, ze zitten in ons hart.

Dankjewel
Ik werd afgelopen week aangesproken door een mevrouw welke mij herkende van de organisatie, ze vertelde mij dat ze het zo jammer vond dat de Heavensride dit jaar niet georganiseerd werd en keek al ontzettend uit naar 2024! Hoe mooi is het om zoiets te horen. Dankjewel!
Trots ben ik (samen met het bestuur) op het feit dat de Heavensride in de afgelopen jaren is gegroeid tot een mooi sportief evenement. Het is een begrip geworden in ons mooie dorpje Vorden.

Terugblik
De eerste editie in 2019 waarbij we naar het kunstwerk de Hemelpoort in Uithuizermeeden fietsten. De tweede editie in 2020 waarbij wij naar het prachtige monument de Kluis fietste in Valkenburg. Een prachtige locatie om stil van te worden. In 2021 geen officiële editie, maar vele fietsers welke alsnog in gedachten van de Heavensride in juni een lange rit fietsten. En in 2022 het klavertje vier, waarbij er vier lussen rondom Vorden gefietst werden.

Vrijwilligers
Vele lieve mooie mensen heb ik in de afgelopen jaren mogen ontmoeten door het organiseren van de Heavensride. Deelnemers, vrijwilligers, betrokkenen, noem maar op. Het organiseren van de Heavensride is altijd ontzettend dankbaar, leuk en mooi om te doen. Dit jaar echter een jaartje rust en tijd om alles eens even goed te laten bezinken. Even tijd voor andere dingen en extra tijd voor het gezin. Het cliché blijft een cliché, wat gaat het allemaal snel.

2024
Ondanks dat wij er dit jaar niet zijn hopen wij dat het enthousiasme blijft bij de deelnemers, vrijwilligers, donateurs en toeschouwers.

Hoewel het nog even duurt zijn wij achter de schermen, als organisatie, alweer aan het brainstormen.
Waar gaan wij naartoe? Welk doel? Wat gaan wij doen?
Net als voor het leven is er voor de Heavensride ook geen kant-en-klaar draaiboek, dat maakt het denk ik ook uniek en bijzonder. Voor ons als organisatie de taak om weer iets moois en uitdagends te bedenken. Heb je suggesties, ideeën welke je wil delen, laat het ons gerust weten.

Noteer
Op vrijdag 28 juni 2024 zullen wij weer een Heavensride organiseren met een prachtig goed doel. Tot die tijd blijf lekker fietsen, genieten van alle mooie grote en kleine dingen welke het leven ons brengt, maar bovenal geniet van elkaar! En wie weet zit de Heavensride ook een klein beetje in jullie hart.

Lieve groet, Mariëlle.

Share Share Tweet Email