Heavensride 2019

 

Heavensride 2019 zit erop! Lees hier over de prachtige opbrengst voor het Hospice Zutphen

Een onvergetelijk dag! Met ruim 60 deelnemers en met het opgehaalde bedrag van ruim 15000 euro voor het Hospice Zutphen kunnen wij terugblikken op een geslaagd evenement!

 

 

 

 

De 400km groep aangekomen bij de Hemelpoort in Uithuizermeeden!

REACTIES VAN DEELNEMERS 2019

 

Jolanda Langeland: ” Prachtige sportieve belevenis! Echt genoten van deze unieke tocht. Iedereen met zijn/haar verhaal, de sfeer, geweldige verzorging en daarnaast een hele dag op de fiets. Mooier kun je je dagen niet krijgen! Op naar 2020! “

Margot Pardijs: “Wat begon als grapje werd al snel serieuze business.  Eerst het idee om 100km te fietsen, want eigenlijk amper op een racefiets te hebben gezeten, leek ons dat ver zat. Maar ergens zit er toch een bepaalde drang om altijd net iets meer te doen dan we kunnen…dus zo geschiedde de 200 km. Om ons heen waren de reacties super positief en wij werden steeds fanatieker, zowel op de fiets als met sponsorgeld binnenhalen. Dus ja, dan moet je nog 200 km gaan fietsen. Zenuwen, nog iets meer zenuwen en amper slapen de nacht voor vertrek, maar wat een ontvangst in het dorp. Kippenvel! Daar krijg je zoveel kracht van dat opgeven geen optie is. De tocht zelf viel reuze mee, wat hebben we heerlijk gefietst en wat mooi dat een ieder zijn eigen verhaal mee draagt. De laatste km’ s werden toch iets zwaarder, de wind nam toe, het eindpunt in zicht, nog even doorzetten..Maar wat een geweldige plek om te eindigen. Toch wel emoties die loskomen na een intensieve periode en rit, maar zo samen, zo met zijn allen, hebben we een geweldige dag gehad en heb ik 200 km samen met mijn broertje aan mijn zadel gefietst en hebben we samen de hemelpoort kunnen zien (wie had ooit gedacht dat ik fietsen leuk zou vinden……….”

Erik Bouwmeester: ” Mooie van deze tocht is, is dat het geen wedstrijd is. Voorbeeld hiervan is de stop in Dedemsvaart waar wij lang bij de ouders van Almar geweest zijn. En  IK dit keer geeeeen toilet bezoek . Ook de “dennenboom”  met de sleutelhangers is een prachtig idee. Volgende keer doe ik er 3 hangers is. Ik hoop niet meer. Volgende keer mogen we wel wat later in Vorden aankomen, want nu was het bezoek aan ‘De Herberg’ toch wel erg lang. Wat waren de laatste 100 meter naar huis toe zwaar. Ik wou bijna Jeannette opbellen of zij mij op kon halen. Voor de sfeer in huis is het maar goed dat ik dat niet gedaan heb. (03.15 uur of zoiets. Ik heb gelukkig geen Strava) Opvallend was zeker de groep van vrijwilligers. Wat een passie van die mensen. Deel VRTC en deel “vreemde” mensen in de groep is ook mooi. Ieder met zijn eigen verhaal en herinneringen over de overleden persoon in kwestie. Ik ben erbij op vrijdag 26 juni en misschien kunnen mijn familieleden nog assisteren als vrijwilliger.”

Share This