Inschrijven Heavensride

Yes, eindelijk is het zo ver. De inschrijving voor de Heavensride 2022 is geopend! We hebben het inschrijven iets aangepast zodat je als team nog makkelijker je sponsoren kan motiveren geld voor jou en je team te doneren.

Hoe werkt het

Vul alle gegevens op het inschrijfformulier in. Schrijf bij het profiel ook even kort iets over jezelf. Dat hoeft echt niet spannend te zijn, maar gewoon met wie of welk team je de Heavensride gaat rijden en waarom je het leuk of belangrijk vindt om mee te doen. Wat je maar kwijt wilt. Doe daarbij ook even een profielfoto of desnoods een cartoonafbeelding als je er geen foto van jezelf wilt hebben staan. Dat maakt het voor je sponsoren namelijk allemaal net even leuker.

Teamnaam goed invullen!

Heel belangrijk! Fiets je met een team, zorg dan dat je allemaal exact dezelfde teamnaam invult. Alleen op deze manier kunnen de sponsorgelden per team automatisch bij elkaar worden opgeteld. En dat is weer leuk om te laten zien welke deelnemer en welk team de meeste sponsorgelden heeft opgehaald.

Betaling afronden

Let op, nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld, volgt nog het betalen van je inschrijving. Rond dit betalingsproces goed af. Pas wanneer je het betalingsproces succesvol hebt afgerond, ben je ingeschreven voor de Heavensride 2022. Veel plezier en succes!

Wielershirt bestellen?

Het is helaas niet meer mogelijk om nog een Heavensride wielershirt of wielertenue te bestellen. In verband met de levertijden, kunnen we helaas geen nieuwe bestellingen meer aannemen.

Inschrijven voor Heavensride 2022 is niet meer mogelijk!

 

Helaas, het is niet meer mogelijk om je nog in te schrijven voor de Heavensride 2022.

Share Share Tweet Email