Inschrijven Heavensride

 

De inschrijving voor de Heavensride 2024 is geopend! Deze editie werken we met drie afstanden. De 200 en 400 kilometer voor de wielrenners en de 65 kilometer voor de gewone fietsers of e-bikers. Wil je ook meefietsen, schrijf je dan in via het onderstaande formulier. De sponsorgelden die worden opgehaald, zijn dit jaar voor Hospice Zutphen en Stichting Ambulance Wens Oost.

Hoe werkt het

Vul alle gegevens op het inschrijfformulier in. Schrijf bij het profiel ook even kort iets over jezelf. Dat hoeft echt niet spannend te zijn, maar gewoon met wie of welk team je de Heavensride gaat rijden en waarom je het leuk of belangrijk vindt om mee te doen. Wat je maar kwijt wilt. Doe daarbij ook even een profielfoto of desnoods een cartoonafbeelding als je er geen foto van jezelf wilt hebben staan. Dat maakt het voor je sponsoren namelijk allemaal net even leuker.

Teamnaam goed invullen!

Heel belangrijk! Fiets je met een team, zorg dan dat je allemaal exact dezelfde teamnaam invult. Alleen op deze manier kunnen de sponsorgelden per team automatisch bij elkaar worden opgeteld. En dat is weer leuk om te laten zien welke deelnemer en welk team de meeste sponsorgelden heeft opgehaald.

Betaling afronden

Let op, nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld, volgt nog het betalen van je inschrijving. Rond dit betalingsproces goed af. Pas wanneer je het betalingsproces succesvol hebt afgerond, ben je ingeschreven voor de Heavensride 2024. Veel plezier en succes!

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens

Share Share Tweet Email