Op vrijdag 28 juni is het dan weer eindelijk zover! Onze vierde officiële editie van de Heavensride!

Ontzettend leuk dat je meedoet en fantastisch dat je al zoveel sponsorgelden hebt weten binnen te halen voor Hospice Zutpen en Stichting Ambulance Wens Oost.

Wij zijn trots dat ruim 180 deelnemers zich hebben ingeschreven voor onze Heavensride!

Start/finishlocatie is bij voetbalvereniging V.V.Vorden, Oude Zutphenseweg 11 in Vorden. I.v.m. het parkeren willen wij verzoeken de deelnemers en eventuele ‘uitzwaaiers’ uit Vorden zoveel mogelijk op de fiets te komen. CONSUMPTIES KUNNEN ALLEEN PER PIN BETAALD WORDEN

Grand Départ om 5:00 voor de 200/400 km
Start op tijd, dan zijn alle verzorgingsposten onderweg nog open.

60 km
Starttijden: vanaf 10:00 tot uiterlijk 11:00

Download PDF route 60 km (Routekaart “op papier”)

Download GPX route 60 km

Pauzeplek: ongeveer op de helft van de route kunt u genieten van een bak koffie of thee met huisgemaakte appelgebak bij boerderijwinkel fruitbedrijf Horstink, Prinsenmaatweg 3 in Rha. Deze zal aangeboden worden door de organisatie. Overige versnaperingen en consumpties zullen voor eigen rekening zijn. Toilet is aanwezig op de pauzeplek.
De route is op gpx beschikbaar, maar zal tevens uitgepijld zijn met gele pijlen van de VRTC.

200 km
Starttijd tussen 5:00 en uiterlijk 6:00

Download GPX route 200 km

Ravitaillering:

  • kleine verzorgingspost bij 80 km, Klooster Franziskanerkloster Bardel in Bad Bentheim, post sluit om 10:00.
  • tweede verzorgingspost is bij 120 km koffie en theehuis ‘t Stekkie, Hamsweg 1 in Rossum. Toilet is aanwezig bij de verzorgingspost. Post sluit om 13:00.

400 km
Starttijd is om 5:00

Download GPX route 400 km

Ravitaillering:

  • kleine verzorgingspost bij 80 km, Klooster Franziskanerkloster Bardel in Bad Bentheim, post sluit om 10:00.
  • tweede verzorgingspost is bij 120 km koffie en theehuis ‘t Stekkie, Hamsweg 1 in Rossum. Toilet is aanwezig bij de verzorgingspost. Post sluit om 13:00.
  • derde verzorgingspost is bij 200 km bij voetbalpark V.V. Vorden, Oude Zutphenseweg 11 in Vorden. Toilet is aanwezig bij de verzorgingspost.
  • vierde verzorgingspost is bij 300 km, Hessenhut aan de Hessenweg, Lunteren.
  • kleine verzorgingspost bij 375 km Kneuterstraat in Voorst.

Verlichting: Zorg voor goede verlichting, je weet nooit hoe de dag verloopt, want het zal een lange dag worden. Tip: maak de pauzemomenten niet te lang aan het eind v.d. dag heb je meestal vaker behoefte aan kortere stops.

Herinneringsboom
Wij zijn dankbaar dat wij een mooie plek hebben gevonden voor onze herinneringsboom! Deze zal in het Heilige Beeldenmuseum, Ruurloseweg 101 in de Kranenburg komen te staan. Hang de sleutelhanger in onze herinneringsboom, brand een kaarsje ter nagedachtenis, sta stil bij degene die wij moeten missen, doe waar jij je goed bij voelt.
Symbolisch krijgt u van onze vrijwilligers een klein engeltje uitgereikt, zodat u de tocht figuurlijk met verlichting kunt vervolgen.

Sleutelhanger
De sleutelhangers zijn op te halen bij Electroworld Klein Brinke, Zutphenseweg 29, in Vorden. Het zou fijn zijn als de teamcaptain van elk team deze op wil halen en wil verspreiden binnen zijn of haar groep. Indien u de sleutelhanger graag toegezonden wil krijgen via de post laat het ons dan via de mail even weten: info@heavensride.nl

Tevens zijn er nog sleutelhangers te verkrijgen bij de start op 28 juni bij de organisatie.
Wil je hier een foto van de overledene dierbare in doen en/of boodschap, tekst neemt u deze dan mee. (afmeting 3,5 cm bij 4,5 cm, pasfoto formaat)
Houd u er rekening mee dat u uw sleutelhanger niet terugkrijgt, deze worden met respect van elke editie bewaard. Dus een fotokopie kan wenselijk zijn.

Goed voorbereid op pad:
Zorg dat je materiaal goed voor elkaar is, niets is vervelender dan dat iemand moet wachten omdat jij mankementen aan je fiets hebt die voorkomen hadden kunnen worden. Wij gaan ervan uit dat je jezelf goed hebt geprepareerd, controleer de banden op steentjes en kwaliteit. Even de ketting smeren, dat scheelt weer energie. Zorg ook voor reserve binnenbanden en een pomp, of patronen.

Harry Eggink (ervaren tochtorganisator van de VRTC) is de gehele dag bereikbaar op: 06 – 19 46 48 15. Mocht je mechanische problemen hebben en/of er mentaal door heen zitten dan is hij de gehele dag te bereiken. Handig dus om deze vast op te slaan in je mobiel. Tevens zal iedere deelnemer een polsbandje ontvangen waarop dit telefoonnummer staat, bewaar deze goed, want nadien kun je deze bij de voetbalvereniging inleveren en genieten van een heerlijk gebakken broodje hamburger.

Warm onthaal
Wij hopen op een warm onthaal bij de voetbalvereniging, dus nodig je vrienden/ bekenden/ familieleden uit om je te volgen op Facebook, zodat zij aanwezig zijn(ook via de website te volgen). De gehele dag zullen wij veel posten over jullie; de deelnemers! Jullie zijn degene die ons evenement zo uniek maken en zorgen voor de prachtige intieme sfeer!!
Gedurende de dag zal er ook beeldmateriaal worden opgenomen, zodat wij nadien nog met zijn allen kunnen nagenieten van een mooie aftermovie.
Er is een kleedruimte en douchegelegenheid beschikbaar, er is geen bewaakte fietsenstalling dus neem eventueel een fietsslot mee.

Succes
Rest ons jullie nog heel veel succes te wensen met de voorbereidingen. Wij hopen dat iedere deelnemer lekker gaat fietsen op zijn/haar niveau en dat we nadien samen met een drankje kunnen proosten bij de voetbalvereniging op een onvergetelijke dag!
Een dag met een glimlach en een traan!

Tot vrijdag 28 juni!

Sportieve groeten,
Namens het bestuur.
Mariëlle Klein Brinke, Ferdy Klein Brinke, Ben Albers, Reind Krijt, Arjan Mombarg.

Share Share Tweet Email