Omdat iedereen Heavensrider moet kunnen zijn hebben wij dit jaar ook een 65km ronde rondom ons mooie Vorden. Te fietsen op de e-bike of gewone fiets. LET OP: Wij werken alleen met voorinschrijving, dit kan via onze website t/m woensdag 24 juni!

Maak er een gezellige dag van samen met uw vrienden, familie en bekenden. Pak onderweg rustig een terrasje en geniet! De pauzeplek is ongeveer op de helft bij de kapel in de Wildenborch. Hier wordt u door de organisatie een kop koffie of thee met appelgebak aangeboden. Mocht u zelf tijdens de rit nog wat willen nuttigen is dit voor eigen rekening.

Starten kan tussen 10:30 en 11:00 bij het voetbalpark Vorden, Oude Zutphenseweg 11 in Vorden.
Zodra u zich hier meld, ontvangt u van ons de heavensride sleutelhanger (voor de gedachtengang hierachter zie ons voorgaande bericht hier op de website)

Wilt u hier een foto van de overledene dierbare in doen en/of boodschap, tekst neemt u deze dan mee. (afmeting 3,5cm bij 4,5cm, pasfoto voormaat) onze herinneringsboom staat bij onze pauzeplek halverwege de ronde. Hier is gelegenheid om desgewenst de sleutelhanger op te hangen, symbolisch krijgt u van onze vrijwilligers een klein engeltje uitgereikt, zodat u de tocht figuurlijk met verlichting kunt vervolgen. Houd u er rekening mee dat u uw sleutelhanger niet terugkrijgt, deze worden met respect bewaard van elke editie. Dus een kopie kan wenselijk zijn.

Rest ons jullie een hele mooie dag te wensen!
Lieve groet, Mariëlle namens bestuur Stichting Heavensride.

 

 

 

Share Share Tweet Email