Het blijft een feit: 200km of 400km wegtrappen doe je niet zomaar……een niet te onderschatten uitdaging! Daar gaan heel wat trainingsuren aan vooraf. Maar onze deelnemers zitten niet alleen op de fiets om te trainen. Hoe geweldig om te zien dat ze ook tijd vrij maken om donaties binnen te halen voor het Hospice Zutphen en Noaberhulp!

Even terug naar 2019…..

In 2019 werd er een super mooi bedrag opgehaald voor het Hospice Zutphen. Maar mocht u toen gedoneerd hebben dan is het misschien ook wel leuk om te weten wat er met uw euro gebeurd is…….
Hospice Zutphen heeft hier toen o.a. bijvoorbeeld een aanschuifbed voor aangeschaft. Verder is er een gedeelte gestoken in de verzorging en aanleg van de tuin. Hoe mooi dat mensen hier in hun laatste levensfase ook buiten nog kunnen genieten van de rust gevuld met warme zonnenstralen in een mooi aangelegde tuin met op de achtergrond heerlijke bloemengeuren.

2020/2021; waar gaat u geld naar toe.

Hospice Zutphen is geld aan het inzamelen voor een heel nieuw aircosysteem. Wij hopen dat wij met onze Heavensride hier een mooi aandeel aan kunnen leveren.

Noaberhulp Zutphen heeft als doel het welbevinden van hun vrijwilligers, denk hierbij bijvoorbeeld aan km vergoeding. Wij weten zelf ook als geen ander hoe belangrijk vrijwilligers zijn. Onmisbaar en goud waard!
Tevens zal het geld gebruikt worden voor materiaal ter ondersteuning van waken in de nacht of overdag. Waaktas met toebehoren, cursussen en teambuilding. Wij vinden het geweldig dat wij hier een bijdrage aan kunnen leveren dankzij jullie donaties!!!

Dus bij deze een compliment voor iedereen die op zijn of haar manier een bijdrage levert aan bovenstaande!!
Namens ons alvast super bedankt en heel veel succes met de voorbereidingen!
Op 25 juni is het loslaten, genieten en trappen!!

Zonnige groet, Mariëlle. (want die mag toch wel een keer gaan schijnen 😉 )

Share Share Tweet Email