Inschrijvingen geopend!

Afgelopen donderdag 27 februari zaten de echte bikkels er duidelijk klaar voor om zich in te schrijven. Vanaf 20:00 bleven de aanmeldingen komen en nu op moment van schrijven staat de teller al op ruim 50 deelnemers. Trots zijn wij op onze nieuwe website en vernieuwde inschrijvingsmodule. Gert Verbeek van Always Ahead heeft zich belangeloos ingezet en er samen met het bestuur voor gezorgd dat de inschrijvingen vlekkeloos van start konden gaan.

200 kilometer groep

Er ontstaan motiverende teams en de 200km groep bestaat momenteel uit ruim 40 deelnemers .
Hoe mooi is het om bevestigd te krijgen dat veel deelnemers van vorig jaar wederom de weg weten te vinden naar de Heavensride. Fietsers van de fietsvereniging Vrtc uit Vorden, de fam. Gudde of bijvoorbeeld fanatiekeling Erika Geers!

De saamhorigheid laat zich ook zien in de verschillende groepen.
Vorig jaar was de groep “Heavens Angels” al zeer goed vertegenwoordig en dit jaar lijkt de groep nog groter te worden, dat ze  “De Kluis” op de Sjaasberg als eindbestemming gaan bereiken is een gegeven, opgeven is geen optie!
“De Bikkels” (die vorig jaar nog uit een relatief klein groepje bestonden) vormen nu al een prachtig peloton met sterke kopmannen en kopvrouwen. Een aantal diehards die vorig jaar al hebben afgezien, maar ook nieuwkomers die de sfeer van de Heavensride nu voor het eerst zullen gaan beleven!!

Nieuwkomers

Nieuwe namen zoals Karen Braat uit Zutphen. Vordenaren Dennis Wentink en Robert Helmink die team Wenthel aanvoeren. Maar ook bijvoorbeeld Jeroen de Jonge en Harry Nijhof; allemaal deelnemers die zich zullen gaan voorbereiden op een onvergetelijke dag!
En hoe mooi is dit team “De Skyriders” stonden vorig jaar bekend als enthousiaste toeschouwers, maar dit jaar gaan ze zelf de beentjes laten ronddraaien en 200 mooie km onder zich door laten schieten. John Wenneker en Wilko Eijkelkamp zet hem op!

Als 200 kilometer niet genoeg is……

Voor de echte kilometervreters is er een retourtje beschikbaar! Wie verlegt zijn of haar grenzen en trapt 400 kilometers weg op 1 dag in een mooi peloton en sluit zich aan?
De bestuursleden zelf gaan er zorg voordragen dat alles vooraf goed geregeld is en geven op de dag zelf de regie uit handen om te doen waar het allemaal echt mee is begonnen………fietsen, maar niet alleen om het fietsen….

Heavensride voor iedereen

Dit jaar voor het eerst een 65 kilometer route en als het aan Ronny de Beus ligt is hij er op vrijdag 26 juni bij om deze met zorg uitgekozen route te fietsen! Super Ronny!
Deze route is voor degene die niet alleen maar aan de zijlijn willen staan, maar ook zelf een heavensrider willen zijn en dit mag op de gewone fiets of e-bike. Dus maak je vrienden, familieleden en/of teamgenoten enthousiast en schrijf je in!

Doneren

Onze nieuwe inschrijvingsmodule zorgt ervoor dat elke deelnemer zich duidelijk kan profileren.
Dit alles maakt het doneren nog gemakkelijker en overzichtelijker. Prachtig om te zien dat de persoonlijke donaties dan ook binnen stromen met bijvoorbeeld John Wenneker en Elles Zents die de lijst aanvoeren; beide al boven de 300 euro binnen gehaald voor het Hospice Zutphen en Noaberhulp! Geweldig!!! Op naar nog meer inschrijvingen…..en donaties!

Share Share Tweet Email