Beste allemaal,

Onze Heavensride staat gepland op vrijdag 25 juni. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar wacht niet te lang met inschrijven, want we gaan dit jaar met een select gezelschap.

Hoe fijn is het om op dit moment een doel te hebben, uit te kijken naar een onvergetelijke dag en niet te vergeten……om hier naar toe te trainen!

Monument de Kluis, op de Sjaasberg in Valkenburg zal vanaf 25 juni hopelijk voor vele een memorabele waarde hebben!

Wij zullen de maatregelen volgen die op dat moment van kracht zijn dus hoe dit er precies uit zal gaan zien kunnen wij op moment van schrijven nog niet zeggen, maar wij als bestuur zullen alles in het werk stellen om de tocht door te laten gaan! Zodra wij concreet nieuws hebben over de te volgen regels zullen wij jullie hiervan op de hoogte stellen.

De inschrijvingen van vorig jaar blijven staan, mocht je nog een shirt willen bestellen dit kan tot 1 april, stuur dan een mail naar info@heavensride.nl

Tot slot vergeet niet…….je fietst nooit alleen, want in gedachten fietst je dierbare overledene met je mee. Of dit nu vanaf een wolkje hoog in de lucht  is, of een ster die aan de hemel staat te schijnen als we in de schemer vertrekken, of als een engeltje met je meekijkt op je schouder. Mensen zijn er weer even als we aan ze denken! En dat gaan wij samen op vrijdag 25 juni doen!

Voor de ingeschreven Heavensriders: heel veel succes met het binnenhalen van donatiegeld voor Hospice Zutphen en Noaberhulp en heel veel plezier met de trainingen!! Zet hem op!!

Lieve groet,

Namens het bestuur Mariëlle Klein Brinke.

Share Share Tweet Email