Sponsordiner

 

Naast het event voor de fietsers op 26 juni hebben wij een bijzondere avond in gedachten waarvoor wij u graag willen uitnodigen. De aftrap van onze Heavensride 2020 begint met een sponsordiner!

In samenwerking met Wendie en Thomas Kniewallner-Vrieler van Grand Bistro de Rotonde zal op donderdag 5 maart 2020 een 4 gangendiner geserveerd worden voor een prijs van €45,- p.p. inclusief wijn. De ontvangst is tussen 18.30 en 19.00 uur.
Op deze avond zullen wij tevens een veiling organiseren.  De opbrengst van deze unieke, gezellige en mooie avond zal gaan naar de goede doelen voor de Heavensride 2020.

In 2020 willen wij de opbrengst van de fietstocht en het sponsordiner opnieuw schenken aan het Hospice Zutphen en daarnaast aan de organisatie Noaberhulp.  Beide organisaties zijn belangrijk in de laatste levensfase van mensen die komen te overlijden. Noaberhulp staat deze mensen bij in hun eigen vertrouwde omgeving thuis en het Hospice Zutphen geeft deze zorg in het Hospice.

Wij hopen u allemaal te mogen verwelkomen op deze bijzondere en sfeervolle avond gevuld met heerlijk eten, mooie wijnen en dierbare gesprekken.

Mocht u interesse hebben om samen met ons deze avond onvergetelijk te maken, dan vragen wij u te reserveren via reserveren@grandbistroderotonde.nl of telefonisch contact op te nemen via 0575-551519. Heeft u vrienden, familie of andere relaties die u willen vergezellen dan zijn die uiteraard van harte welkom!

Graag tot 5 maart!

Sportieve groet,

Stichting Heavensride, Wendie, Thomas en team De Rotonde
www.grandbistroderotonde.nl

Heavensride 2020 start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Share Share Tweet Email